Reklam
25 Haziran 2018

Sinop İYİ Parti Milletvekili Adayı Sezgin Şimşekten Teşekkür

Sinop İYİ Parti Milletvekili Adayı Sezgin Şimşekten Teşekkür

Sinop 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Adayı Sezgin Şimşek Sosyal paylaşım hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Şimşek mesajında şunları söyledi.

“Bir seçime daha geride bıraktık…7 aylık bir partinin temsilcisi olarak ilk seçimimizde beklentimizin altında olsakta Türklerin Meclisi TBMM de temsilci sayısına ulaştık…Bu süre zarfında maalesef birbirini kıran,üzen hakaret eden arkadaşlarımız kardeşlerimiz oldu…seçimi savaşa hatta Haçlı hilal çekişmesine benzeten sapık, fanatik çirkin ruhlu insanlara şahid oldum..onlara sözüm şudur;ahirette hesap veremeyeceğiniz durumlar içine girmeyin…bu bir seçimdir…savaş değil…demokrasinin güzelliği mükemmelliği iktidarıyla muhalefetleri ile belli olur ve ayakta kalır…Bu devletin varlığı sadece iktidar ile değil muhalefetin gücüyle de sağlanır…

Unutmayın ki son yıllarda yaşadığımız ağır ekonomik şartlardan,krizlerden hep beraber hareket ederek çıkacağız…Bu ülke iktidarın değil…Yüce Türk milletinindir,Ne mutlu Türküm diyene cesaretini gösterebilenlerindir….

Sonuç olarak beni, partimizi destekleyen,desteklemeyen,desteklemese de cesaretimizi onurlandıran herkese sonsuz teşekkür ediyorum ve Sinop siyasetinde, kurucu değerlere ve Atatürk ilkelerine bağlı ,genç eğitimci ve cesur bir kardeşiniz olarak yoluma her zaman devam edeceğimi belirtmek istiyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.