Reklam
14 Mart 2019

Bu Tesis Sinop’a Hayat Veriyor

Bu Tesis Sinop’a Hayat Veriyor

Bu Tesis Sinop’a Hayat Veriyor

Barış Ayhan belediyeye bağlı birimlere ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve Merkez İlçe Saymanı Samet Bayrak ile birlikte, Sinop-Erfelek İçme Suyu ve Hizmet Birliği İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni ziyaret etti.

Barış Ayhan tesis müdürü kimyager Arda Bozkurt’tan tesisin işleyişi ve çalışma koşulları hakkında brifing aldı.

Su arıtma tesisinde görev yapan personelle birlikte makine dairelerini ve kumanda odasını gezen Ayhan, tesiste çalışan personelin sorunlarını ve belediyeden beklentilerini dinledi.

Tesisin Sinop için önemine değinen Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan yaptığı açıklamada: “Sinop merkezi ve köyleri için büyük önem arz eden, Avrupa standartlarında hizmet veren Sinop Erfelek Su Arıtma Tesisi’ne ziyaret gerçekleştirdik.  Sinop merkezine, Gerze’ye ve 33 köye su gönderen bu tesis gerek kimyageriyle, gerek mühendisleriyle ve personeliyle Sinop’a hayat veriyor. Düzenli yapılan analizlerle suyun niteliği ve kalitesi kayıt altında tutuluyor. Bugün görev yapan arkadaşlarımızdan tesisin işleyişi ve suyun arıtılmasındaki aşamalarla ilgili bilgiler aldık. Yönetime gelmemiz durumunda birlikte çalışacağımız, beraber yürüyeceğimiz bu değerli arkadaşlarımızın taleplerini dinledik, sorunların çözümünü görüştük. Halkımızın yetki vermesi dahilinde 1 Nisan sabahından itibaren gerçekleştirmek istediğimiz projeleri anlattık, fikir alışverişinde bulunduk.  Bizleri güleryüzle karşılayan personelimize, ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.  

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.