Reklam
10 Kasım 2017

Başkan Çakıcı’dan Sinop Tanıtım Günlerine davet

Başkan Çakıcı’dan Sinop Tanıtım Günlerine davet

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İstanbul’da düzenlenecek olan ‘4. Sinop Tanıtım Günleri’ne tüm Boyabatlıları davet etti.

Sinop Tanıtım Günleri için yoğun bir çaba sarf eden, Boyabat’ı daha iyi tanıtmak için mücadele eden Başkan Çakıcı, “İlgili kurum ve kuruluşlarımız, STK’lar ve esnafımızla birlikte Boyabat’ımızı daha iyi tanıtmak için yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktık. Şimdi beklenen tarih geldi. İlçemizin eşsiz güzelliklerini, doğal ürünlerini, damak tatlarını en güzel şekilde tanıtmak için hep beraber fuar alanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Çakıcı video çağrı yönetimiyle de İstanbul’da bulunan Boyabatlı hemşerilerine çağrıda bulunarak, “Saygıdeğer hemşerilerim, sizleri saygıyla, sevgiyle, hürmetle selamlıyorum. Abad Şehir Boyabat’ımızdan İstanbul’daki bütün gurbetçilerimize selamlarımızı iletiyoruz. 16-19 Kasım tarihleri arasında İstanbul-Yenikapı’da Boyabat’ımızın gönlüyle İstanbulda’ki gurbetçilerimizin kalbini bulaştırmak için Yenikapı Sinop Tanıtım Günlerine hepinizi davet ediyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Etiketler:

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.